I tillegg til kontanter, bør du også ha en bankkonto som du

Din studie i utlandet sjekkliste og tips for å forberede

Hvor spennende det er å studere og bo i utlandet. Du registrerer deg for et av de mest interessante eventyrene i livet ditt. Det er sikkert. Men for å fullt ut nyte din erfaring, gjør du det godt ved å følge noen tips. Noen er avgjørende, men andre anbefales sterkt. forslag, og jo før du begynner å planlegge, desto bedre. Gjøre sikker på at du kan studere utenlands for å gjøre listen, så kan du få en jevn overgang fra her til der.

Å studere i utlandet er en fantastisk opplevelse, men å være klar for den store turen kan være hektisk og overveldende. Don panikk hvis du ikke vet hva du må gjøre før du studerer i utlandet.

canada goose jakke må ha et passasjerutsted for å reise og studere i utlandet. Hvis du allerede har en, må du kontrollere at den ikke er utløpt. Pass på at du har tomme sider i passet ditt hvis du har reist utenlands før. For pass nybegynnere kan direkte søke på uk for et nytt pass på utvalgte postkontorer, føderale eller statlige domstoler i postene, eller på en statlig svart passport byrå. Det kan ta alt fra 6 til 12 måneder for å få pass, så sørg for at du starter på dette godt i forveien. canada goose jakke

canada goose du planlegger å reise til utlandet, det er veldig nyttig å få et lokalt nummer. De fleste telefoner er låst som standard av transportøren. Det anbefales på det sterkeste å spørre fraktfirmaet ditt fra ditt land for å låse opp telefonen din. De er forpliktet til å gjøre det uten kostnad, men vær klar over at det tar mer eller mindre en uke, så planlegg det på forhånd. canada goose

canada goose outlet Ofte, hvis du søker om en lavere grad på et akkreditert universitet, vil skolen bistå med studentvisumprosessen. Dette er ikke alltid tilfelle, så sørg for å spørre. Her blir du bedt om å ta med dokumentasjon som et universitetsbrev av godkjenning, ovennevnte gyldige pass, bevis på midler, og av og til en returbillett for reisen hjem på slutten av studiet. canada goose outlet

sikker på at du inkluderte kontaktinformasjonen for folk som veiledere og lærere på vertsuniversitetet, nødtjenestenummeret i vertslandet ditt, og det ville nok ikke skade å holde kontaktinformasjonen til dine klassekamerater og venner i utlandet. Opprett en liste over beredskapskonflikter og hold alltid denne listen nyttig (behold også en kopi av denne listen med dine viktige dokumenter). Ta også med nummeret til banken din for å rapportere tapte og stjålne kredittkort. Og før organisere hvordan du vil holde kontakten med hjemme mens du er i utlandet: det vil du bruke en lokal mobiltelefon, Skype, e-post etc.

canada goose jakker herre Den lokale valutaen er et must, men sørg for at du ikke stole utelukkende på kontanter eller trekker ut store mengder kontanter av gangen. Når du konverterer pengene dine, sørg for å gjøre det før du kommer til flyplassen, hvor Canada Goose Premium Outlet valutakurser ikke er de beste. Dette kan ofte gjøres gjennom din lokale bank, reisebyråer, svart fredagsalg postkontor, noen supermarkeder eller til og med en spesialisert nettleverandør. For å få de beste prisene kan prissammenligning nettsteder som super markedet hjelpe. I tillegg til kontanter, bør du også ha en bankkonto som du kan få tilgang til i utlandet med et kontokort eller kredittkort, via lokale minibanker eller en internasjonal bankavdeling. De fleste større banker er anerkjent internasjonalt, men du vil ofte bli belastet med en liten avgift hver gang du trekker penger eller betaler med kortet ditt. Gjør det mulig at kortet ditt er gyldig i løpet av reisen din. canada goose jakker herre

Hva Edwise studenter studere i utlandet sier?

canada goose norge samarbeid fra fakultetsmedlem i Edwise. De har foreslått meg fra å velge et riktig kurs for å få visum. De har hjulpet meg i hvert problem, og jeg er veldig takknemlig for dem at jeg fikk mitt ønske på grunn av dem. Veldig bra samarbeid. Piyush Patel canada goose norge

canada goose jakker dame gjort min høyere utdanning prosedyre var verdt. Å motta støtte og nyttig informasjon fra min rådgiver er verdt å sette pris på. Jeg fant også trening gitt for IELTS nyttig for eksamen. Najmuddin Z Jaorawala canada goose jakker dame

canada goose trillium hjelp av min rådgiver rett fra å velge riktig universitet, program til søknadsprosess og visumsøknad. Hele prosessen gikk jevnt på grunn av råd fra Edwise. Pooja Kale canada goose trillium

canada goose salg har gjort en fantastisk jobb, og jeg takker hver person på Edwise som har hjulpet meg med å komme hit i tide. Jeg er helt overveldet og setter pris på støtten fra dere. Det var en https://www.canada-goose-jakker.com fantastisk opplevelse som interagerer med alle på Edwise. Jeg skal definitivt anbefale alle som ønsker å studere i utlandet for å komme til Edwise. Jeg fikk det riktige forslaget til rett tid, inkludert min akademiske rådgiver til visumrådgiveren på grunn av deres støtte, hardt arbeid, jeg er her på drømmedestinasjonen min. Sanjiv Vishwanath canada goose salg

canada goose herre opplevelsen var både fantastisk og en hyggelig en. Min rådgiver var veldig støttende med meg til alle tider og hjalp meg på hver eneste scene. Selv om jeg søkte på Pittsburgh og de ikke har noen agenter hvor som helst i verden, har jeg fortsatt fått nok hjelp fra min canada goose outlet rådgiver så mye som mulig, uansett hvilket aspekt de kunne hjelpe meg med i, fra søknadstips til finalen stadier av mitt VISA-program. I et nøtteskall var hjelpen jeg fikk fra Edwise Kolkata ganske oppkvikkende. Niyati Mehra canada goose herre

canada goose jakke herre Country University Of Pittsburgh canada goose jakke herre

canada goose victoria fra samling av dokumenter, søknadsprosess, visumrådgivningstest, min rådgiver hjalp meg for hver eneste ting med hele hjertet og mye innsats. Jeg ventet ikke et godt universitet for meg selv, men jeg fikk det på grunn av Edwise. Jeg er fornøyd med tjenesten fra Edwise. Jeg vil foreslå alle mine juniorer og venner som ønsker å studere i utlandet. Ekta Prafulla Talele canada goose victoria

Land New York Institute of Technology (NYIT)

canada goose dame Edwise Overseas Education Consultant canada goose dame

canada goose victoria parka Vi på Edwise strømlinjeformiserer og tilpasser prosessen for hver student uavhengig av mål, institusjon, kurs eller et hvilket som helst studium. Vårt team av erfarne fagfolk vil gi deg individuell oppmerksomhet og eksepsjonell veiledning gjennom hele prosessprosessen. Vi tilbyr assistanse knyttet til kursvalg, opptak, visum, banklån og stipend. Vi har også Canada University College delegater USA for direkte student interaksjon og alle disse tjenestene tilbys gratis. Vi har etablert siden 1991 og har opprettholdt sterke nettverk med over 575 universiteter i 16 land, og gir oss dermed et unikt innblikk i de fineste utdanningsinstitusjonene over hele verden. canada goose victoria parka

Start din utdanning utenlands med verdifull informasjon om alt du trenger å vite om å studere i utlandet fra studietillatelser, midlertidig bosatt visum og hvor mye det koster å finne et program.

canada goose jakke dame Gå til nærmeste Edwise-avdelingen, velg universitetet ditt nøye under vår sakkyndige veiledning, og sørg for at du har alt papirarbeidet i orden. Når du har brukt, og ventetiden er over, kan du virkelig begynne å se frem til å ikke bare studere i et vakkert og levende land, men også til en livserfaring ganske som ingen andre canada goose jakke dame.

カテゴリー: 未分類 パーマリンク

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

次のHTML タグと属性が使えます: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>