Husk at rettferdiggjøre eller godkjenne pedofili aktiviteter

For dine meninger som er upopulære

canada goose outlet hopp til innhold canada goose i norge min underreddits canada goose outlet

canada goose salg begrenset søket mitt til r / unpopularopinionuse følgende søkeparametere for å begrense resultatene dine: se søkfaksen for detaljer. canada goose salg

canada goose jakke herre REGEL 0: Vær sivil canada goose jakke herre

La være å snakke og diskutere hva som helst canada goose dunjakke som gjenstanden for innlegget kan være. canada goose salg Å dirigere til personlige stridigheter canada goose importør norge og argumenter som kan bruke fornærmelser og andre stammer som atferd, vil bli slettet. Hold det sivilt.

REGEL 1: Korrekt formatering

canada goose norge Kravene til å sende inn til denne underreddit er å ha en selvstendig oppfatning i tittelen. Teksten vil bli brukt til å utvide og utdybe hvorfor du tror / føler på denne måten. Du kan også inkludere hvorfor du tror dette er en upopulær eller kontroversiell mening. canada goose norge forhandler canada goose norge

REGEL 2: Ytringen må være upopulær / kontroversiell

Denne delen canada goose jakke er ikke bare canada goose outlet meninger, men upopulære og / eller kontroversielle. Hvis din canada goose billig mening har blitt postet til subreddit nylig, er sjansen for at den blir fjernet. SÅ VENNLIGST SØK Før du sender inn.

canada goose trillium REGEL 3: Ingen Repost / Søk før innsending canada goose trillium

canada goose dame Hvis i det vesentlige samme mening blir reposted, betyr det automatisk at det ikke er en upopulær mening (innenfor rammen av underdelen). Det vil bli fjernet. Hvis din mening er om en pågående hendelse, vil det vanligvis være en megatråd hvor du kan diskutere det. canada goose dame

canada goose jakke dame REGEL 4: Ingen Spam canada goose jakke dame

canada goose herre Nye kontoer er underlagt en 24-timers ventetid før de legges ut. Spamming vil vanligvis føre til et permabann. canada goose herre

REGEL 5: Ingen trolling

canada goose Trolling sier tilfeldige uønskede ting som bare tjener til å påkalle en knepjokkreaksjon. Trollene blir vanligvis permanent forbudt. canada goose

canada goose jakker dame REGEL 6: Utførlig canada goose jakker dame

En viktig regel i denne underreddit er at alle meninger må utarbeides på. Det er en diskusjon å være hatt, så vær så snill å utvide på det du har sagt.

canada goose victoria parka Innlegget ditt må inneholde mer enn 160 tegn (omtrent to eller tre standard setninger) for å unngå automatisk sletting av automodus. canada goose victoria parka

REGEL 7: Hateposter er ikke tillatt

canada goose jakke Meningen kan være upopulær med mindre det er et hatfullt innlegg. Fiendtlig, uhøflig og aggressiv canada goose norge oppførsel er ikke en nødvendighet for å uttrykke din mening. Vær sivil og ha respekt. Husk at rettferdiggjøre eller godkjenne pedofili aktiviteter (sidenote: diskusjon om behandling av mental helse selv er bra), voldtekt, rase problemer, angrep eller andre lignende forbrytelser vil vanligvis regne som hate speech. Dette betyr ikke at du blir utestengt for å si en forbrytelse, er ikke like canada goose jakke oslo alvorlig som en annen eller sier at du kan forstå hvorfor noen ville https://www.canada-goose-jakker.com begå en forbrytelse. Race baiting er et forbud i strid canada goose jakke

canada goose victoria canada goose norge nettbutikk REGEL 8: Ingen Lav innsats / Satire Innlegg canada goose victoria

Enhver mening som ikke er tenkt bra eller innlegg som tydeligvis har svært liten innsats i dem, vil bli fjernet. Dette inkluderer også ofte utgitte meninger til subreddit. Vær oppmerksom på at uklare emner og metakommentarer på subreddit ikke utgjør en gyldig upopulær opinionspost.

カテゴリー: 未分類 パーマリンク

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

次のHTML タグと属性が使えます: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>